Svenskt vin och gassande hetta

Det skönaste vi här på Upplevdryck kan tänka oss är att njuta av ett kallt glas svenskt vin i den gassande hettan.
Att sitta och bara njuta av solen och värmen får oss och säkert även er att fyllas med endorfiner och vitamin D. Vi rekommenderar viner som är lite fruktiga och söta, den söta och fruktiga drycken piggnar till en i det varma vädret. Det naturliga valet för sådana här viner är röda eller roséviner. För er som hellre föredrar vita viner går det också, även fast man förlorar den härliga smaken av det fruktiga och söta.

En annan typ av sött vin som smakar otroligt bra i den gassande värmen är honungsvin. Honungsvin är som namnet förtäljer, vin gjort på honung. Utöver honung har honungsvin ofta fyllda med karaktärer som mandelmassa och pomerans. Mandelmassa som man annars är van att smaka på i prinsesstårta gifter sig bra tillsammans med honungen och pomeransen. Blandningen gör att vinet gör sig väl till ett glas i den gassande solen som ersättning till fikakaffet.

Luften ute är lika frånvarande från fukt som ett ventilerat golv med inbyggt golvsystem, vilket gör att det svenska vinet känns som en kylig sommarbris i munnen.

Vill man känna sig ännu svalare kan man köpa en minifläkt som man kopplar in i telefonen från sajter som https://www.teknikproffset.se/. Då kan man garanterat klara värmen.