Brands for fans, kändisviner det nya it

Det har kommit en ny succé till Sverige, och den succén stavas Brands for fans, kändisviner. Brands for Fans är ett nystartat svenskt företag som arbetar med både marknadsföring och försäljning av alkoholdrycker. Det som är speciellt med Brands for Fans är att dryckerna är producerade av artister, så som In Flames, Hammerfall, Slayer, med fler samt Sweden Rock Festival. Det är med andra ord en idérik produkt som leder till framgångar både för artisterna och dryckesproducenterna.

Vi här på upplevdryck.se testade några av kändisvinerna i veckan, och vi var helt paff av hur hög kvalité dryckerna höll. De drycker vi testade var Hammerfall Imperial 18 år och In Flames Signature Craft GIN NO.13.

Hammerfall Imperial 18 år är en single malt whisky som har toner av både vanilj och sherry. Vi kunde också känna sötman från russin och en nötighet. Eftersmaken var underbar och det kändes verkligen som att man drack en 18 år gammal whisky. Färgen på drycken var bärnstensfärgad, som fick ögonen att vattnas.

In Flames Signature Craft GIN NO.13 är ett gin med smak av rosépeppar och lime som de mest dominanta smakerna. Själva ginet är baserat på enbär, koriander, citronskal, kanel, kardemumma och fläderblommor. Men dessa smaker fick ge vika mot rosépepparn och limen. Eftersmaken var även här underbar och limen riktigt fräschade upp gommen.

Så om ni är ute efter något gott att dricka, leta efter Brands for Fans drycker i närmaste Systembolag.

Tips till alla er låtskrivare där ute:

Se till att ha ett skrivblock nära till hands när ni dricker några utav kändisvinerna. Kanske kan de inspirera er att skapa en one-hit wonder som en hel generation kommer att dansa till. Skrivblock går att köpa i nästan alla mataffärer, allt-i-allo affärer, eller i bokhandelns. Var ni än väljer att köpa skrivblocket så tänk på att köpa ett block som är lätt att skriva i.