Njut av solen med en terrassvärmare

Det bästa sättet att uppleva en dryck på är genom att dricka den medan man sitter och njuter av solen. De senaste månaderna har detta varit nästintill omöjligt i detta landet, men nu äntligen kan man sitta ute i tunn tröja (eller barbröstad) och njuta av både sol och en kall. Vi på Upplevdryck rekommenderar att alla som jobbar tar tio minuters paus och går ut och njuter av solen (om man kan ta tio minuters paus). Sätt er någonstans, på en bänk, sten eller på en stol och ta in D-vitaminerna. Helst ska man ha något att dricka till, i brist på alkohol funkar vanligt kallt kranvatten, men om man kan få tag på en flaska öl eller ännu bättre, ett snapsglas McKenna Straight Bourbon Whisky, utsökt både på läpparna, runt tungan och i halsen.

Att sitta i solen, vare sig man har en flaska öl eller ett glas vatten fungerar lika bra för kontorsarbetare som för de som arbetar med mer krävande arbete som att dränera husgrund. Enda stället där fukt ska vara är i munnen efter att man har tagit ett glas whisky. Med detta sagt menar vi inte att kontorsarbete inte kan vara krävande, men det är inte lika fysisk aktivitet som i yrken där man arbetar med hela kroppen. Så som dränering, vårdyrket eller byggarbete för att nämna några.

Det viktigaste är dock att man njuter av vårvärmen. För er som anser att det fortfarande är för kallt för att sitta ute, införskaffa en terrassvärmare, står fint på till exempel altanen och håller er och era gäster varma, så att ni kan njuta av vårsolen ännu längre. Har ni också en förlängningssladd går det att placera terrassvärmaren på ett bättre ställe än vid dörren. Se bara till så att ingen råkar snubbla över sladden, det kan nog göra ont ifall man ramlar på terrassen.